Vælg en side

Ladies Lunch | Nordlund Vingård

Lørdag d. 28. september kl. 12.00 – 16.00

Glæd dig, når vi på årets sidste Ladies Lunch frokost skal besøge Nordlund Vingård i Hvidovre. Hvem havde lige troet, at der skulle ligge en smuk vingård kun få kilometer fra Rådhuspladsen? Og hvem ville have troet, at den bliver drevet af en smuk, ung kvinde, som har besluttet at lave lækker vin på dansk jord?

Faktisk er det mod næsten alle odds, at Miriam får det til at ske, men det lykkes faktisk at fremstille lækker vin af høj kvalitet netop her i Danmark – en trend, der vinder mere og mere ind. Og ikke mindst bliver mere og mere populær hos danske vinelskere.

Vingården er ikke en restaurant, så arrangementet byder på lækre sandwiches til frokost. Til gengæld er de selvsagt gode til vin, og inkluderet i frokosten er derfor smagning af en række af de vine, som bliver produceret på stedet samt rundvisning på stedet med fortælling om hvordan det umulige alligevel lader sig gøre på en mark ved Avedøre.

Der vil være mulighed for at købe vin med hjem. Og ikke mindst er der masser af tid til at nyde de smukke næsten italiensk-lignende omgivelser og netværke en her masse med alle de andre vidunderlige ladies.

Vel mødt til en dejlig frokost i vinens tegn.

Gæster er hjertelig velkomne ved dette arrangement. Send en mail til agate@houseofmarketing.dk, hvis du har spændende emner, der skal med og opleve magien, som opstår, når kvinder netværker med kvinder.